Sweden Sweden

Med en erfarenhet på över tio år!

İstanbul Klinik
logo
  • +90 (505) 491 35 24

  • info@adonishairtrans.com

  • Academic Hospital,

  • Nuh Kuyusu Cd. 94, Bağlarbaşı/Üsküdar

  • 09:00 - 18:00

  • Måndag - Söndag

ADONISMED HAIR TRANSPLANTION

Mutlu EKİCİ

Adonis Med Hair Transplant har mer än tio års erfarenhet under ledning av Mutlu Ekici..

Vårt mål är att förverkliga dina önskemål för att uppnå ett naturligt resultat. FUE-metoden är den mest effektiva metoden och Turkiet anses vara ett av de bästa länderna inom denna verksamhet. Vid ankomsten kommer läkaren att hjälpa dig att förstå prossesen som du kommer att genomgå. Rådgivningen är tillgängligt före, under och efter hårtransplantation.

Detta samråd hjälper dig att förstå de försiktighetsåtgärder som vidtas under hela ingreppet. Och det är det som skiljer oss från våra konkurrenter. AdonisMed Hair Transplant fortsätter att följa patientens utveckling även efter hårtransplantationen och är tillgänglig under alla omständigheter. Vi är här för att hjälpa dig före operationen, under operationen och efter operationen.

image

ADONİSMED HAIR TRANSPLANT

Historia

2007

Adonismed Hair

År 2007 grundades Adonis hair transplantation av Mutlu Ekici. Sedan dess har företaget och antalet patienter ökats drastisk pga det goda arbete och kvalité som erbjudits fram till i dag.

2013

AdonisMed Hair Transplantation

År 2013 tillade han namnet Med (Medical). Vårt företag som är inriktad på hälstursism har nått stora framgångar och därmed ändrat namnet till AdonisMed hair.

2017

AdonisMed Hair Internationell

Adonis Med ligger på internationella plattformar och har även hälsoutställningar utomlands. Vi fortsätter att behandla patienter från nästan alla delar av världen, och har fortsatt vara verksamma som företaget AdonisMed.